Wakeboard & vandski

KABELPARK®KABELPARK®
i Hvide Sande

Vi glæder os til den nye sæson. Vi åbner til maj - men allerede nu kan du booke tider og introkurser til sommerferien 😃✌️

Følg vores opdateringer via SOME:

Vandsport hvor alle kan være med !

Vores Rixen kabelsystem trækker op til 10 personer på én gang, og rundt på banen kan du køre de forskellige UNIT Parktech features; rails, bokse og kickers.
Vi har også en mindre begynderbane (System 2.0), vi som regel åbner når der er lang kø på det store anlæg, samt til kitebegyndere og introhold.

Booking & introhold

Sidste år tog vi et nyt bookingsystem i brug. Vi anbefaler klart at du booker en tid på forhånd, ikke mindst i de travle sommermåneder. Foretrækker du en lidt roligere start, er der mulighed for at booke plads på et introhold om formiddagen, inden vi åbner for almindelig drift.

Godt i gang !

Wakeboard og vandski på kabelbanen er for alle der kan lide at lege på vandet, og har en nogenlunde normal fysik. Anlægget er begyndervenligt, og i løbet af den første time klarer langt de fleste både starten og den første langside. Børnene kan starte fra de er fyldt 8 år.


01

Indtjekning

Booking og betaling er altid up front. Vi anbefaler, at du starter med at købe 1½ eller 2 timer. Armbåndet har en chip, som automatisk registrerer din første start, og holder styr på tiden.

02

Omklædning

Med mindre det virkelig er sommervarmt, anbefaler vi altid at du hopper i en våddragt. Har du ikke din egen, kan du leje en af os. Skiftetøjet kan du lade ligge i omklædningen mens du er på vandet. Din mobil og din bilnøgle kan du efterlade i baren.
Alle brugere af banen skal bære vest og hjelm. Sørg for at begge dele passer, og er spændt godt til.

03

Klargøring

Som begynder kan du vælge at starte på et par vandski eller et begynder-wakeboard. På startdokken er der én kø til stående start (vandski) og én kø til siddende start (wakeboard). Sørg for at være på forkant, og at spænde bindingerne og gøre dig klar inden du er fremme forrest i køen, så du undgår unødig ventetid.

04

Selve starten

Vis operatøren dit armbånd, og sig at det er din første start; så bliver du vist til rette. Når du først har fået håndtaget i hånden, skal du sørge for at være vågen og koncentreret. På et tidspunkt skifter lyset i masten fra rødt til grønt, hvorefter din træksnor kobles på systemet, og du bliver trukket afsted ud på vandet.


Kabel wakeboard:
Den bedste træning for dig der vil lære at kitesurfe !

Vores beliggenhed i Hvide Sande, tæt på Ringkøbing Fjords anerkendte kitespots Kloster, Bork Havn og Skaven Strand, gør kablet optimalt for dig der vil lære at kite—og som alternativ til kitesurfing, på de vindstille dage.

Trækket på et kabel minder på mange måder om det træk du har på en kite. Kabel wakeboard er derfor det perfekte træningsværktøj til kitesurfing, hvor du kan øve din boardhåndtering, og lære boardet at kende, uden samtidig at skulle holde styr på dragen. Flere kiteskoler benytter af samme grund kablet til deres undervisning, hvor mange nye kitesurfere får trænet både balance samt forståelse for boardsport på vandet. Modsat kitesurfing kan dette gå ganske stærkt med vores begyndervenlige, stabile forhold.

Har du allerede godt styr på kiteboardet, er der nye udfordringer at finde på kablet. Ud over fantastiske forhold til at træne tricks, som i øvrigt langt hen ad vejen er de samme på et kabel, tilbyder vi også at udfordre dine færdigheder på banens mange features.

Du kan i øvrigt sagtens bruge dit eget kiteboard på kablet. Hvis dine finner er højere end 30 mm, eller har en lodret front, kan det være nødvendigt at skrue dem af. Du kan i givet fald vælge at bytte dem ud med korte wakefinner, som du kan købe på kablet.

Ud over kitesurfing, er kabel wakeboard selvfølgelig også et ideelt supplement til en række andre boardsports: Windsurfing, surfing, SUP, skateboard og snowboard er blandt de sportsgrene, hvor vi hyppigst ser et cross over til og fra kablet.


Og så er det til at betale 😃

Vores priser er altid gældende per person, indenfor normal åbningstid. Påbegyndt tid refunderes eller overdrages ikke.

1 times banetid

Uden udstyr
Armbånd ikke inkluderet

DKK 200,-

For dig der har dit eget udstyr, og bare skal have en hurtig tur på vandet. Tillæg for eventuel leje af udstyr.

1½ times teaser

Inkl. udstyr
Armbånd ikke inkluderet

DKK 350,-Anbefalet !

  • Perfekt tilbud til begyndere
  • Alt nødvendigt udstyr inkluderet
  • Vores tilbud kan også bookes af grupper

Introhold

Med undervisning
Armbånd inkluderet

DKK 500,-

Som begynder kan du også vælge at booke plads på et af vores 2 timers introhold inden normal åbningstid.

Få vores guldkorn direkte i din indbakke !

Brug for hjælp ?

Har du spørgsmål, en generel forespørgsel, eller et eller andet relevant du gerne vil dele med os, er du mere end velkommen til at droppe os en linje.