Hyppigt stillede spørgsmål og vores typiske svar

Indenfor vores normale åbningstid, har du mulighed for at købe et adgangskort til 1 eller 2 timer, og kaste dig ud i det, sammen med de andre riders der er på banen. Det er sådan de fleste starter, og du nemt booke en tid via vores online bookingsystem.
Alternativt kan du booke plads på ét af vores introhold. Her kommer du til om formiddagen, inden vi åbner banen for almindelig drift. På introholdet har vi selvfølgelig lidt bedre mulighed for at hjælpe dig godt afsted, og kører også med lidt lavere hastighed på banen. Prisen for introholdet er 500,- per person, ALT inklusiv, og da der er loft på deltagerantallet, er det nødvendigt at booke i forvejen.

Nej, at deltage på et introhold er ikke et must. Men for børn og det brede familiepublikum, er introholdet det optimale sted at starte.
Holdene startes op lige inden normal åbningstid, hvor vi kun har begyndere på banen—og derfor kan køre med lavere hastighed.
Du kan se en oversigt over introholdene, og booke direkte på siden hér. Prisen for de 2 timer inkl. komplet begynderudstyr, er 500,- per person.

Nej, for at gøre banen så begyndervenlig som muligt, kører vi med nedsat hastighed alle dage frem til kl. 15.00. Det betyder selvfølgelig, at det kan være en fordel for begyndere at komme først på dagen. Du kan se vores åbningstider her.

Vi har selvfølgelig mindst travlt i hverdagene udenfor sommerferien.
Jo varmere det er og jo mindre det blæser, jo flere gæster har vi (og jo længere skal du stå i kø).
Regnvejrsdage er det bedste bud på et godt tidspunkt. Der kommer sjældent ret mange, og våd bliver du under alle omstændigheder.

Ja. Fra og med sæsonstarten i 2022 implementerer vi et nyt online bookingsystem.
Det er i øvrigt også muligt for grupper at leje banen helt for sig selv, før eller efter normal åbningstid (8 – 24 personer).

 

Som udgangspunkt behøver du bare badetøj (som de fleste foretrækker under våddragten) og et håndklæde.
Våddragt, samt den obligatoriske hjelm og svømmevest kan du leje hos os.
Vi udlejer også både begynderudstyr, og wakeboards med boots og uden finner, du må bruge på parkens features.

De fleste steder på anlægget er det til at bunde. For en voksen er det cirka hoftedybt.
Bag hoppene, og efter starten er der blevet uddybet, så man ikke rammer bunden hvis man vælter.

I forbindelse med inddæmningen af anlægget i 2020, supplerede vi vores full-size anlæg med en lille 2-mastet begynderbane.
Vi bruger primært banen til undervisning af begyndere, når der i sommermånederne er meget kø på den store bane. Endvidere bruger vi den lille bane til skolehold, og lejer den ud til undervisning af kiteelever.

 

Regn og kulde er ikke et tema. Men hvis det for alvor blæser, kan det være et problem.
I nordvestlige vindretninger, kan vi der ved vindhastigheder fra ungefähr 12 m/s være problemer med at loade snorene, med nedsat kapacitet til følge.
Se de aktuelle livebilleder fra vores webcams på siden hér.